Sony Playstation 5 kopen

Sony PS5 is eindelijk goed te verkrijgen in de winkels

De PlayStation 5 is de nieuwste gameconsole van Sony en is de opvolger van de PlayStation 4. Met de PlayStation 5 ervaar je de meest realistische en adembenemende games die er zijn. Dankzij de nieuwste hardware en technologie, waaronder een snellere processor en een verbeterde graphics-kaart, beleef je games op een hele nieuwe manier. Of je nu fan bent van actie-avonturen, sport- of racinggames, de PlayStation 5 biedt de ultieme game-ervaring. Dus waar wacht je nog op?

Prijs Playstation 5

Sony heeft na lang wachten eindelijk de prijzen en de release datum van de Playstation 5 bekend gemaakt. Zoals we al een klein beetje verwacht hadden zijn de prijzen van de nieuwe Playstation 5 als volgt: €499,99 voor de reguliere variant en €399,99 voor Digital variant (zonder Blu-ray mogelijkheid).
De prijs is gelijk aan de Xbox series X. Deze zal ook €499,99 gaan kosten. Echter heeft Microsoft ook nog een tweede versie te koop naast de series X. De Series S zal €299,99 gaan kosten. Deze variant zal een stuk mindere specificaties hebben.

Prijs Playstation 5 kopen

Sony playstation 5 release datum

Wil jij de Playstation 5 snel in huis halen? Deze is te koop en inmiddels goed verkrijgbaar in Nederland.
Hopelijk kun jij er ook een kopen!

De box-art van de PS5

Waar kan jij de PS5 kopen?

Op dit moment zijn de mogelijkheden helaas nog beperkt. Door de enorme pre-order vraag was deze mogelijkheid maar heel tijdelijk open.
Wanneer de voorraden in de winkels weer beschikbaar zijn, kun je bij alle grote retailers en game winkels de nieuwe Playstation kopen. Voor nu is het zo dat de onderstaande webshops regelmatig een partij consoles ontvangen. Om scalpers (mensen die partijen consoles met trucs kopen, en voor veel geld weer verkopen) tegen te gaan, worden er nu ook bundels met een controller en/of Online Pass verkocht. Kijk daarom regelmatig bij de onderstaande winkels of de console beschikbaar is!