Playstation 5 (online) pre-order

Wil jij er verzekerd van zijn dat je de eerste bent die op de nieuwe Playstation 5 kunt gamen? Lees hieronder waar en wanneer jij het beste jouw pre-order voor de Sony Playstation 5 kunt plaatsen.

De prijs is op dit moment nog niet bekend en ook de release datum is nog niet verteld door Sony. Maar wat we wel weten is dat de nieuwe gameconsole van Sony in 2020 zal worden gelanceerd. Naar verwachting zal dat vóór de kerstvakantie van dit jaar zijn.
Er zijn nu al veel webwinkels waar je de PS5 online kunt pre-orderen, zodat jij er van verzekerd bent om als eerste te gaan gamen. Het is namelijk niet zeker dat Sony Playstation aan de enorme eerst vraag zal kunnen voldoen.

PS5 en controller

Één PS5 per pre-order per persoon per bestelling

Om aan die eerste (enorme) vraag te kunnen voldoen, zijn de eerste berichten op het internet opgedoken dat er maar 1 PS5 per persoon besteld kan worden. Online gamers hebben code gevonden op de Sony webshop waar zij dit uit opmaken. Het is niet bekend of dit daadwerkelijk voor alle webshops de regel zal worden.

Sony schroeft de productie op

Sony heeft in juli 2020 de productie van de complete Playstation 5 familie verdubbeld. Misschien doordat veel mensen thuis werken dat zij zien dat er veel meer op de Playstation 4 gegamed word. Hierdoor spelen ze waarschijnlijk in op de verwachte hoge vraag naar de nieuwe PS5

Complete PS5 line-up

Waar de PS5 te pre-orderen?

  • Mediamarkt.nl: Online te koop. Leverdatum op releasedag.
  • Gamemania.nl: Alleen te pre-orderen in de fysieke winkel, online is niet mogelijk.
  • Bol.com: Pre-orderen nog niet mogelijk.
  • Coolblue.nl: Pre-orderen nog niet mogelijk.
  • Nedgame.nl: Heeft de pre-order optie gesloten. Levering verwacht begin 2021