Complete Playstation 5 lineup

Playstation 5 accessoires

Nu duidelijk is wat de specificaties, releasedatum en prijs van de Playstation 5 zijn, zijn ook vrijwel alle accessoires bekend. Op deze pagina vind je alle informatie en details van de bijproducten van de PS5. Van de controllers tot de media remote. Alle accessoires van de Playstation 5 zullen beschikbaar zijn vanaf 19 november 2020.

PlayStation Gear VR2

De PlayStation Gear VR2 is een virtual reality-headset die speciaal is ontworpen voor gebruik met de PlayStation 5-spelconsole. Het is een krachtig apparaat dat de spelervaring op de PlayStation naar een nieuw niveau tilt.

Gear VR2
Gear VR2

Met de Gear VR2 kun je meeslepende games en ervaringen beleven in een 360-graden virtuele wereld. Het apparaat is uitgerust met geavanceerde sensoren en technologieën die zorgen voor een ultra-realistische beleving.

Bovendien is de Gear VR2 comfortabel en eenvoudig te gebruiken. Het heeft aanpasbare banden en een verstelbare lens, zodat het bij iedereen past. Het is daarnaast ook eenvoudig te installeren en te gebruiken.

Met de Gear VR2 kun je ook toegang krijgen tot een enorme bibliotheek aan games, ervaringen en entertainment, waaronder de nieuwste en populairste titels. Er zijn tal van nieuwe mogelijkheden om je spelervaring nog intenser en meeslepender te maken.

Wat zit er in de doos?

Al met al is de PlayStation Gear VR2 een must-have voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe manier om de wereld van gaming en entertainment te ervaren. Dit apparaat zorgt voor een onvergetelijke beleving en biedt talloze nieuwe mogelijkheden voor spelers van alle niveaus.

DualSense Wireless Controller

Sony heeft officieel aangekondigd dat de nieuwe controllers DualSense Wireless Controllers gaan heten. De naam is een duidelijke opvolging van de DualShock van de Playstation 4. Deze is nog te gebruiken op de PS5, maar niet tijdens het gamen.
De nieuwe DualSense Wireless Controller krijgt een haptisch (voelbare) feedback systeem. Ook krijgen de controllers dynamische triggereffecten, die zich aanpast aan de game die je speelt. De controller krijgt net als de PS4 versie een microfoon en speaker geïntegreerd.

DualSense Wireless Controller Playstation 5

De adviesprijs van de controller is €69,99.

Dualsense laadstation

Wil je usb-poorten vrijhouden voor andere accessoires maar toch je Dualsense controllers opladen. Gebruik dan het Dualsense oplaadstation. Je laadt maximaal twee draadloze DualSense-controllers op in het oplaadstation. De controllers worden net zo snel opgeladen als wanneer je ze aansluit op je PS5-console. Je houdt dus USB-poorten over zonder dat het laden langzamer gaat.

Dualsense laadstation PS5

De adviesprijs van het laadstation is €29,99

HD Camera

Met de HD-camera kun je jezelf toevoegen aan je gameplayvideo’s terwijl je uitzendt in de beeld-in-beeldmodus. Bovendien kun je de achtergrond wegsnijden of helemaal verwijderen met behulp van een green screen. De HD-camera heeft dubbele lenzen voor 1080p-capture, plus een ingebouwde standaard. Hij werkt naadloos samen met de tools voor achtergrondverwijdering van de PS5-console.

HD camera Playstation 5

De adviesprijs van de HD camera is €59,99

Pulse 3D draadloze headset

De Pulse 3D draadloze headset geeft je game ervaring een flinke boost. Wanneer je speelt met deze headset, geeft het gamen je het gevoel dat je middenin het spel staat. De draadloze headset is namelijk speciaal afgestemd om 3D-audio te laten horen. De Pulse 3D draadloze headset heeft een design welke in lijn ligt met de nieuwe PS5. Er zijn twee noise-cancelling microfoons, een usb-c poort en diverse bedieningsfuncties geïntegreerd.

Pulse 3D headset PS5

De adviesprijs van de Pulse 3D headset is €99,99

Media-afstandsbediening

Kijk jij graag media op je TV vanaf de Playstation? Dan is deze accessoire een must-have! De is de Media-afstandsbediening voor de PlayStation 5 laat je perfect alle video’s en films bedienen. Vereenvoudig je set-up door je PS5 rechtstreeks aan te zetten en de volume-instellingen en het energiebeheer van compatibele tv’s aan te passen. Ontdek een wereld van entertainment met de Media Remote voor de Sony PS5.

Mediacontroller Playstation 5

De adviesprijs van de media-afstandsbediening is €29,99