Is het uiterlijk van de PS5 te veranderen?

Zo langzamerhand worden er steeds meer details van de Playstation 5 bekend. Zo weten we al hoe de ps5 eruit komt te zien en hoe de games ongeveer gaan worden. Sony wil natuurlijk nog wel wat dingen geheim houden. Zoals bijvoorbeeld de prijs.

Echter zijn er nu een aantal opmerkelijke foto’s vanuit de Sony fabriek gelekt die iets interessants laten zien. Zo lijkt het op de foto’s erop dat de buitenkant van de Playstation te veranderen is.

De voorplaat van de PS5

Op de eerste foto is te zien hoe groot de voorplaat is in vergelijking met een A4 blaadje. Wanneer je er 2 naast elkaar legt is dit ongeveer gelijk aan de grootte van de voorkant. Dit geeft een goede indicatie hoe groot de Playstation zal worden. Ook is duidelijk te zien hoe de plaat vastgeklikt zal gaan worden.

Duidelijke foto’s van de bevestiging

Het lijkt er dus op dat de Playstation zelf van uiterlijk te veranderen is. Iets wat veel gamers erg zullen waarderen. Het was bij de Playstaion 4 natuurlijk altijd al mogelijk om het menu van de Playstation aan te passen met favoriete ’themes’. En nu kun je waarschijnlijk helemaal los gaan met de buitenkant. We kunnen niet wachten om alle custom made special editions te zien!

Een stapel voorplaten